Lichtmastreclame

ANALOOG

analoge lichtmastreclame

DIGITAAL

digitale informatieborden

Lichtmastreclame is een geschikte methode om te adverteren voor uw bedrijf, winkel of restaurant. Het is zeer geschikt omdat op deze manier onbewust uw onderneming in het brein van een toevallige voorbijganger kan komen. Dit zal leiden tot een grotere naamsbekendheid.

Adverteren op deze manier kan er ook voor zorgen dat iemand een bepaalde kant opgeleidt wordt met de hoop dat iemand bij uw bedrijf uit komt. Een ander groot voordeel is dat de kosten voor adverteren relatief laag zijn. Door te adverteren op deze manier kan er 24 uur per dag een grote massa mensen bereikt worden.

OVERAL OM U HEEN BEVINDT ZICH RECLAME

Zelfs de weg die u rijdt naar huis vanaf uw werk of de supermarkt komt u (bijna) zeker ergens reclame tegen. U kunt er bijna niet om heen. Vaak wordt het niet eens bewust opgenomen, maar toch beïnvloed dit jouw koopgedrag. Omdat je toch op een bepaalde manier kennis hebt gemaakt met een bepaald (lokaal) bedrijf. Lichtmastreclame is een sterke manier van adverteren om lokale herkenbaarheid op te bouwen.

RECLAME DOOR LICHTMASTEN

Het gebruik van reclame door middel van een lichtmast heeft in iedere regio of gemeente voordelen en zijn ook vrijwel overal te vinden. Voor voorbijgangers is het grote voordeel dat zij niet hoeven te zoeken naar deze reclame.

Dit zit namelijk verbonden aan lichtmasten (of te wel lantaarnpalen) die goed opvallen wanneer het donker is omdat de reclame dan verlicht wordt. Ook overdag blijft dit goed zichtbaar, om deze reclameborden kun je dus eigenlijk niet heen.

VOORDELEN VAN LICHTMASTRECLAME

Reclame wordt soms negatief opgevangen, dit omdat er hinder kan worden ervaren door reclame. Bijvoorbeeld op de media wanneer u TV kijkt. Maar het blijkt dat lichtmastreclame niet als storend wordt ervaren, dit omdat het vaak onbewust in iemands hoofd terecht komt.

Ook is het niet overdreven aanwezig waardoor er minder irritaties aan verbonden zijn. Dit mede omdat men graag wilt dat een stad verlicht is, dus dit bijdraagt aan het maken van een vertrouwd gevoel.

Voor u als onderneming zorgt lichtmastreclame voor een verbetering van de naamsbekendheid vooral wanneer de borden voorzien worden van een logo. Voor lichtmastreclame zijn de kosten eigenlijk geheel zelf te bepalen. Dit heeft er mee te maken op hoeveel lichtmasten u reclameborden wilt plaatsen. Daarnaast verschilt dit ook per gemeente.

Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen, onze specialisten helpen u graag!

ONLINE EN OFFLINE VERSTERKT

Mensen vinden veel informatie via social media, maar met alleen maar online vindbaarheid bent u er met uw bedrijf nog niet! Het bedrijf is nog niet gevonden, terwijl dat vaak nog altijd heel belangrijk is. Het gebruik van lichtmastreclame kan de online naamsbekendheid dus vergroten. Dit zal uiteindelijk leiden tot een stijging van de verkoop en dus ook de omzet. U betaalt een bedrag voor de lichtmastrelame, maar door het resultaat is dit zo weer vergeten!

DE MINDERE ASPECTEN VAN LICHTMASTRECLAME

Aan de andere kant heeft het gebruik van lichtmastreclame ook enkele nadelen. Het is namelijk niet mogelijk om de content dagelijks te veranderen. Waardoor klanten wel een langere periode dezelfde content zullen zien, dit is in de media wel zo.

Daarnaast is het over het algemeen ook zo dat de gemeente de zaken rondom lichtmastreclame regelen. Wij (en u als bedrijf) hebben hier dus weinig invloed op, wel kunnen wij onze kennis en mogelijkheden hierover met u delen.

EXTRA AANDACHT TREKKEN DOOR LICHTMASTRECLAME

Om echt op te vallen met lichtmastreclame is het goed om de beste locatie voor de borden zorgvuldig uit te kiezen. Het is dus belangrijk om na te denken waar u dit aan welke weg geplaatst wilt hebben. Vermeld altijd op het bord waar uw onderneming voor staat en via welke manier het mogelijk is om contact op te nemen.

ONTWERPEN VAN HET PRODUCT

Lichtmastreclame is er in allerlei soorten en maten en voor de ene onderneming werkt adverteren op deze manier uitstekend om meer zichtbaar te zijn. Of om de naamsbekendheid te vergroten omdat klanten plots worden herinnert aan uw bedrijf.

Wij maken graag samen met onze kennis samen met u het beste ontwerp voor uw advertentie. Hierbij wordt gekeken naar uw klanten en zullen kijken naar de mogelijkheden die voor u en uw bedrijf zijn.

LICHTMASTRECLAME VAN VUSP

 Wij hebben met de gemeente Loon op Zand hebben een afspraak voor het plaatsen van lichtmastreclame op verschillende locatie in Loon op Zand, Kaatsheuvel en De Moer.

Door de vele bezoekers betreffende het bekende pretpark en de beroemde keukenboulevard hebben wij op deze en andere aanrij-routes de mogelijkheid om lichtmastreclame te plaatsen.

Ook dit kan voordelen hebben voor lokale ondernemers omdat de reclame op lichtmasten ook het verkeer kan regelen. Mocht u informatie willen over deze manier van adverteren neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij zullen u zo goed mogelijk helpen met het adviseren over lichtmastreclame.

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?