Interne bewegwijzering

Interne bewegwijzering is de ideale manier om uw bezoekers en klanten de weg te wijzen binnen uw gebouw. Naast het aangeven van de juiste routes, heeft interne bewegwijzering nog meer doelen. Denk bijvoorbeeld aan het aangeven van de juiste kamernummers in een hotel of ziekenhuis. Met interne bewegwijzering wijst u uw patiƫnten of gasten niet alleen in de juiste richting, maar wordt ook duidelijk aangegeven waar deze personen precies moeten zijn.

Plattegronden als interne bewegwijzering

Naast de interne bewegwijzering die u de weg wijst met behulp van pijlen op borden, levert VUSP ook plattegronden als interne bewegwijzering. Deze interne bewegwijzering geeft mensen de mogelijkheid om zelf hun route te bepalen. Deze bewegwijzering komt vooral veel voor in winkelcentra of gebieden waar veel toeristen komen. Met deze interne bewegwijzering heeft de gast of klant zelf de mogelijkheid om te bepalen waar hij of zij als volgende heengaat.

Daarnaast hebben de plattegronden als interne bewegwijzering nog een ander voordeel. Deze kunnen namelijk ingezet worden als advertentiepunt. Wat denkt u dat er gebeurt als u bepaalde bedrijven duidelijker weergeeft op de plattegrond? Deze bedrijven krijgen extra aandacht van degene die de plattegrond bekijkt. Als dit bedrijf (of deze afdeling in een winkel) past bij hetgeen de klant of gast zoekt, zal deze eerder voor dat bedrijf kiezen. Advertentiemogelijkheden op interne plattegronden kunnen dus een omzetverhogend effect hebben op de verschillende locaties in uw gebouw.

Makkelijk routes vinden met interne bewegwijzering

Met interne bewegwijzering kunnen routes gemakkelijk gevonden worden. Als er op ieder punt waar routes gesplitst worden (bijvoorbeeld een kruising van gangen) interne bewegwijzering wordt aangebracht, zullen mensen nooit verdwalen of zelfs maar twijfelen waar ze heen moeten. Hierdoor lopen uw bezoekers altijd de juiste kant op en hebben zij nooit de twijfel over waar ze nu weer heen moeten. Dit verhoogt meteen de hele beleving van het bezoek aan uw gebouw.

Soorten interne bewegwijzering

Er is veel verschillende interne bewegwijzering te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan bordjes waar de afdelingen op staan. Op deze bordjes worden vaak simpele pijlen aangebracht die de bezoekers in de juiste richting leiden. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor stickers als interne bewegwijzering. Deze oplossing is goedkoper en ook makkelijker te vervangen. Zeker als er vaker veranderingen plaatsvinden, kan het raadzaam te kiezen voor een stickersysteem. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsverzamelgebouw waar huurders vaker wisselen van kantoorruimte. Het aanbrengen van een nieuwe sticker bij een verandering van een huurder is uiteraard een stuk goedkoper dan iedere keer compleet nieuwe borden te laten maken.

Interne bewegwijzering bestellen

Bestel uw interne bewegwijzering bij VUSP. Wij zijn specialist op het gebied van bewegwijzering, zowel voor binnen als buiten. Interne bewegwijzering is gemakkelijk aan te brengen en snel te leveren. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor het doorspreken van de mogelijkheden.

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?