Informatieschermen

Communiceren via informatieschermen is eenvoudig. Het is namelijk zo dat dit volledig in eigen beheer zal zijn. Op ieder moment is het mogelijk om via een bepaalde software de informatie op het scherm aan te passen naar andere en meer actuele informatie. Deze software is zeer gebruiksvriendelijk zodat u de schermen snel en eenvoudig kunt beheren.

Met uw eigen informatiescherm heeft de mogelijkheid om te communiceren met klanten, bezoekers of werknemers. Op deze manier is het mogelijk om bezoekers te vermaken tijdens de wachttijd, of de interne communicatie op uw kantoor te verbeteren.

Digital Signage

Een digitaal informatiescherm wordt ook wel Narrowcasting of Digital Signage genoemd. Het is hierbij mogelijk om op iedere plek en ieder moment de inhoud van de schermen te veranderen. Omdat de informatieschermen een digitale oplossing zijn voor de analoge informatieschermen kan u laten zien wat u wil op welk moment.

Narrowcasting gebruiken voor interne communicatie

De informatieschermen kunnen opgemaakt worden in uw eigen huisstijl. Dit kan door middel van foto’s en/of video’s. Daarbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van live widgets, om bijvoorbeeld huidige ontwikkelingen in uw bedrijf te laten zien, of voor de lokale weersvoorspellingen. Hiervoor zijn verschillende templates beschikbaar om elke keer iets anders te laten zien op het scherm.

Dit biedt voor alle bedrijven de mogelijkheid om schermen te gebruiken. Wij van VUSP hebben voor u een heel aantal mogelijkheden, neem gerust contact op wanneer u meer wilt weten.

Digital Signage om uw bedrijfsprestaties te verbeteren

De informatieschermen kunnen er ook voor zorgen dat uw bedrijfsprestaties beter worden. De informatie die op het scherm gedeeld wordt kan namelijk het koopgedrag van uw klant makkelijk beĆÆnvloeden. Dit wanneer u werkt met doordachte beelden op het scherm.

Informatieschermen bruikbaar in iedere branche

De informatieschermen kunnen voor interne communicatie worden ingezet, ook op scholen ,bedrijven luchthavens en in de zorg. De boodschap is volledig en eenvoudig aan te passen aan de doelgroep.

Het is met de informatieschermen mogelijk om omzet te verhogen, het imago te verbeteren of doelgericht iets aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de wachttijden in ziekenhuizen, maar ook voor het aangeven van een bepaalde dagactie in een horecagelegenheid.

Met behulp van de informatieschermen kan je met de juiste boodschap, op het juiste moment en op de juiste locatie verschil maken.

Narrowcasting heeft meer voordelen..

Naast het feit dat informatieschermen gebruiksvriendelijk zijn, en dat de informatie eenvoudig te beheren is heeft het meer voordelen. Dit is een voordeel waar wij heel blij van worden. Voor narrowcasting is het namelijk niet nodig om brieven op te sturen wanneer informatie niet meer up-to-date is. De content is makkelijk te veranderen en dat gaat eenvoudig.

Daarbij is het niet zo dat je met de software de templates slechts enkele keren kan aanpassen. Met behulp van het systeem kan jij onbeperkt de content veranderen. Hierdoor is het mogelijk om elke keer uw medewerkers, bezoekers of klanten informatie aan te bieden.

Narrowcasting is een van de beste oplossingen om regelmatig informatie te delen met wie u maar wil! Voor meer informatie over de inzet van de schermen staan wij voor u klaar.

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?