Informatiekasten gemeente

VUSP is dé specialist op het gebied van informatiekasten.

THUIS IN UW GEMEENTE

Het is voor de bezoekers belangrijk dat bij iedere invalsweg van een dorp of stad een duidelijke, verlichte informatiekast staat. Binnen de gemeente zijn borden met daarop de aanduiding van bijvoorbeeld het politiebureau of gemeentehuis een middel om mensen op de goede weg te helpen. Hiermee zijn zij snel thuis in uw gemeente. Op een plattegrond staat alle informatie overzichtelijk bij elkaar zoals een stratenindex, sportvoorzieningen en openbare gebouwen. Bedrijven hebben de mogelijkheid om reclame aan te brengen rondom de plattegrond. Het plaatsen van de informatiekast is kosteloos.

SNEL OP DE JUISTE WEG

Standaard zijn deze informatiekasten van geanodiseerd aluminium.  Mocht de gemeente echter gebruik willen maken van een bepaalde gemeentekleur dan kan dit altijd worden uitgevoerd. De informatiekasten zijn voorzien van slagvast LEXAN-beglazing waardoor vernieling tot een minimum wordt beperkt. In de informatiekasten wordt een TL-verlichting aangebracht met een sterkte van 58W en aangesloten op een automatische schakelaar. De informatiekasten kunnen eventueel ook worden aangesloten op de openbare straatverlichting.

De plattegronden worden aan de hand van de door u verstrekte gegevens opgebouwd. Ze worden onderverdeeld in een aantal kleuren en voorzien van een straatnamenregister, register voor openbare en bijzondere gebouwen en een legenda. Daarnaast biedt de kast de mogelijkheid voor reclame-uitingen voor bedrijven d.m.v. advertenties.

Nadat de plattegronden digitaal zijn verwerkt wordt u een exemplaar ter controle toegestuurd en na goedkeuring worden de plattegronden machinaal UV bestendig gemaakt waarbij een kleurechtheid van ten minste 6 jaar wordt gegarandeerd

JARENLANG PERFECTE KLEUREN

De print is voorzien van een UV-beschermlaag en hiermee garandeert VUSP een kleurechtheid van minimaal zes jaar. Ook de Lexanplaat waarachter de plattegrond wordt geplaatst, is voorzien van een UV- beschermlaag. De plattegrond is aan de binnenzijde tegen de Lexanplaat geplakt zodat er geen condensvorming kan ontstaan en de plattegrond altijd overzichtelijk is. U houdt zelf de controle over de plattegrond, waardoor u tijdig veranderingen in uw gemeente kunt aanpassen. Eens per jaar worden de wijzigingen in het stratenplan op de plattegrond aangepast.

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?