Informatieborden

De digitale informatieborden van VUSP zijn echte eye-catchers. Niet alleen trekt dit product van VUSP alle aandacht naar zich toe, de borden vallen zelfs zo op dat de omgeving ervan verbleekt. Dit mede door de kleur, (eigen) ontwerp en de kwaliteit.

Informatieborden worden gebruikt om informatie te delen, waar bezoekers keuzes moeten maken, bij onder andere parkeergelegenheden. Er wordt door een informatie bord duidelijk gemaakt hoe dingen gedaan moeten worden.

VERSCHILLENDE DOELEINDEN INFORMATIEBORD

De digitale informatieborden van VUSP kunnen verschillende doeleinden hebben. Zo kan er een gemeenteplattegrond op vertoond worden, waarbij u ook de mogelijkheid heeft om advertenties te tonen.

Het ontwerp van de digital informatieborden kan eenvoudig, voorzien van eigen tekst, of beschikken over bewegwijzering, dit naar uw eigen keuze. Ook het tonen van andere boodschappen is mogelijk.

Dit kan gebruikt worden bij:

Boodschappen of aanbiedingen van regionale bedrijven

Omleidingsroutes in geval van wegwerkzaamheden

Regionale feesten of evenementen

Aankondigen van OV tijden

Geven van informatie bij parkeergelegenheden

Amber Alerts

Het is op deze manier mogelijk om mensen op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen een bedrijf. Een voorbeeld: een restaurant kan haar gloednieuwe kaart tonen zodat gasten weten waar zij op kunnen rekenen.

digitale bewegwijzering

DIGITALE INFORMATIEBORDEN

Door middel van een informatie bord kan u uw boodschap over brengen op een bezoeker, klant of een toevallige voorbijganger in verschillende situaties. Er zijn zoals gezegd verschillende soorten boodschappen die overgebracht kunnen worden door middel van een digitaal bord en het assortiment bij VUSP is groot. De boodschap kan door middel van het eenvoudig aan te passen eigen ontwerp, op een duidelijke manier overgebracht worden.

FUNCTIE DIGITALE INFORMATIEBORDEN

Een informatie bord laat geeft bijvoorbeeld informatie aan een bezoeker op de meest druk bezochte plekken in onder andere pretparken, dierentuinen en bedrijven. Omdat de informatie binnen een bepaalde periode kan veranderen is het duurzaam om te kiezen voor een digitaal bord. Bij een digitaal informatiebord is het namelijk mogelijk om alle teksten ten laten veranderen.

Het ontwerp van de boodschap kan op eigen initiatief gemaakt worden maar kunt u ook samen maken en ontwerpen met een van onze werknemers. De productie van het digitale bord zal zorgvuldig worden uitgewerkt waarbij er een ontwerp wordt gemaakt met de juiste boodschap.

MONITORING VAN DE BOODSCHAP

Uiteraard wilt u altijd de controle houden over de informatie die op uw schermen weergegeven wordt. Met onze software kunt u de boodschap of informatie altijd monitoren of aanpassen. Dit is zeker in het geval van bijvoorbeeld een Amber Alert of andere belangrijke boodschap van belang.

U kunt de boodschap op uw digitale bord dan heel snel en eenvoudig wijzigen en daarbij de informatie en soort tekst per direct wijzigen. Wilt u de tekst duidelijk maken voor uw bezoekers of wilt u juist de kleur van wit naar blauw veranderen? U kunt uit alle kleurmogelijkheden kiezen en uw eigen draai geven aan alle elementen op het digitale bord.

ONDERHOUD VAN DE DIGITALE INFORMATIEBORDEN

Onze digitale informatieborden zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de huidige software. Uiteraard kiezen we voor hoogwaardige materialen en componenten, zodat deze lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Hierdoor weet u ook zeker dat uw digitale informatieborden lang meegaan.

Mocht er toch onverhoopt iets beschadigd raken of defect zijn, zorgen wij uiteraard voor een passende oplossing. Doordat wij de status van onze producten 24/7 monitoren, merken wij het direct als er ergens een probleem ontstaat met een digitaal informatiebord is een oplossing altijd dichtbij.

Wij kunnen een mogelijk probleem bij onze producten dan ook in een zeer korte periode oplossen, zodat dat u zelf iets hoeft door te geven. Doordat wij door heel Nederland ons assortiment aanbieden, bieden wij iedereen een snelle service aan iedereen. Aan de onze klantenservice hechten wij namelijk hoge waarde.

DIGITALE INFORMATIEBORDEN OF TOCH DE ‘OUDE’ BORDEN?

Voor veel gemeenten voldoen de oude borden nog prima. Er is dan ook helemaal niks mis mee, en VUSP levert de ‘analoge’ informatieborden dan ook nog steeds in grote hoeveelheden.

Voor gemeenten die behoefte hebben aan wat meer interactiviteit op de borden, is digitaal een goede oplossing en past natuurlijk ook in het jaar 2021 waarbij het belangrijk is om duurzaam om te gaan met middelen.

Ook gemeenten die graag een deel van de investering in de borden terug willen verdienen, hebben met met producten zoals het digitale informatiebord veel meer mogelijkheden.

DIGITAAL VS ANALOOG

Natuurlijk kan dit op de analoge borden ook, maar heeft het digitale informatiebord wel meer te beiden. Denk bijvoorbeeld aan het makkelijk veranderen van advertenties voor feestdagen of andere speciale aangelegenheden.

Door specifiek advertenties voor dit soort gelegenheden aan te bieden, kunnen de advertentie-inkomsten van deze borden vele malen meer bedragen en relevantere informatie bieden dan waar dit bij de traditionele borden blijft steken.

ADVERTENTIEPLAN MET DIGITALE INFORMATIEBORDEN

Wilt u als gemeente of terreinbeheerder advertenties plaatsen op digitale informatieborden, maar heeft u daar ondersteuning bij nodig? Ook dan helpt VUSP u graag verder. Onze specialisten weten precies hoe het is om advertenties op borden te verkopen, en uiteraard ook hoe deze advertenties het beste weergegeven kunnen worden.

Hier helpen wij u dan ook graag mee verder. Zo kunt u van alle gemakken van digitale informatieborden genieten, terwijl wij werken aan uw meest belangrijke wensen.

 ANALOGE BORDEN TREKKEN AANDACHT

Een groot voordeel van digitale informatieborden is dat ze steeds iets nieuws laten zien, duidelijk en duurzaam zijn. Hierdoor blijven de ogen gericht op het bord: wat zou er nu weer veranderd zijn? Analoge borden raken al snel in de vergetelheid, en vallen simpelweg minder op. Ze steken ook minder scherp af tegen de omgeving.

Digitale informatieborden daarentegen, genereren veel meer aandacht. Zeker als de beelden bewegend zijn, kunnen deze schermen voor veel bekijks zorgen. Dit maakt het adverteren op deze borden ook aantrekkelijker. Daarnaast is er de ruimte en mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende categorieën binnen een bord.

DIGITALE INFORMATIEBORDEN GELIEFD BIJ DE BUURT

Tegelijkertijd blijkt dat veel omwonenden van deze borden ook aan dat ze het prettig vinden dat er wel relevante meldingen op de borden te zien zijn. Dit zorgt voor meer betrokkenheid bij de buurt waar bij deze borden staan. De digitale informatieborden zijn dus zeer waardevol voor de omgeving en financieel gezien ook een hele interessante optie.

Interesse in onze digitale informatieborden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via onze site en vraag naar onze producten. Ons team helpt u graag verder met het realiseren, het voorzien en maken van de beste digitale informatieborden en de beste weergave van de content op deze borden. Kies vandaag nog voor de digitale informatieborden van VUSP en laat u verrassen!

 

 

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?