Digitale informatieborden

De digitale informatieborden van VUSP zijn echte eye-catchers. Niet alleen trekken ze alle aandacht naar zich toe, de borden vallen zelfs zo op dat de omgeving ervan verbleekt. De digitale informatieborden van VUSP hebben verschillende doeleinden. Zo kan er een gemeenteplattegrond op vertoond worden, waarbij u ook de mogelijkheid heeft om advertenties te tonen. Ook het tonen van andere boodschappen is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Aankondigingen van evenementen
  • Amber Alerts
  • Boodschappen of aanbiedingen van regionale bedrijven
  • Omleidingsroutes in geval van wegwerkzaamheden

MONITORING VAN DE BOODSCHAP

Uiteraard wilt u altijd in controle blijven van wat er op uw schermen weergegeven wordt. Met onze software kunt u de boodschap altijd monitoren of aanpassen. Dit is zeker in het geval van bijvoorbeeld een Amber Alert of andere belangrijke boodschap van belang. U kunt de boodschap op uw digitale informatiebord dan snel wijzigen.

digitale bewegwijzering

ONDERHOUD VAN DE DIGITALE INFORMATIEBORDEN

Onze digitale informatieborden zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de huidige software. Uiteraard kiezen we voor hoogwaardige materialen en componenten voor deze digitale informatieborden, zodat deze lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Hierdoor weet u ook zeker dat uw digitale informatieborden lang meegaan. Mocht er toch onverhoopt iets beschadigd raken of defect zijn, zorgen wij uiteraard voor een passende oplossing. Met de digitale informatieborden bent u zeker van uw zaak. Doordat wij de status van de schermen 24/7 monitoren, merken wij het direct als er ergens een probleem ontstaat met een digitaal informatiebord. Wij kunnen dit dan ook in een zeer korte periode oplossen, zodat dat u zelf iets hoeft door te geven.

DIGITALE INFORMATIEBORDEN OF TOCH DE ‘OUDE’ BORDEN?

Voor veel gemeenten voldoen de oude borden nog prima. Er is dan ook helemaal niks mis mee, en VUSP levert de ‘analoge’ informatieborden dan ook nog steeds in grote hoeveelheden. Voor gemeenten die behoefte hebben aan wat meer interactiviteit op de borden, is het digitale informatiebord een goede oplossing. Ook gemeenten die graag een deel van de investering in de borden terug willen verdienen, hebben met het digitale informatiebord veel meer mogelijkheden. Hiermee hebben ze namelijk de mogelijkheid om advertenties te plaatsen op de borden. Natuurlijk kan dit op de analoge borden ook, maar daarmee zijn de mogelijkheden toch wat beperkter. Denk bijvoorbeeld aan advertenties voor feestdagen of andere speciale aangelegenheden. Door specifiek advertenties voor dit soort gelegenheden aan te bieden, kunnen de advertentie-inkomsten van deze borden vele malen meer bedragen dan de traditionele borden.

 

digitale bewegwijzering adverteren

ADVERTENTIEPLAN MET DIGITALE INFORMATIEBORDEN

Wilt u als gemeente of terreinbeheerder advertenties plaatsen op digitale informatieborden, maar heeft u daar ondersteuning bij nodig? Ook dan helpt VUSP u graag verder. Onze specialisten weten precies hoe het is om advertenties op borden te verkopen, en uiteraard ook hoe deze advertenties het beste weergegeven kunnen worden. Hier helpen wij u dan ook graag mee verder. Zo kunt u van alle gemakken van digitale informatieborden genieten, terwijl wij u ontzorgen op alle gebieden.

 DIGITALE INFORMATIEBORDEN GELIEFD BIJ DE BUURT

Een groot voordeel van digitale informatieborden is dat ze steeds iets nieuws laten zien. Hierdoor blijven de ogen gericht op het bord: wat zou er nu weer veranderd zijn? Analoge borden raken al snel in de vergetelheid, en vallen simpelweg minder op. Ze steken ook minder scherp af tegen de omgeving. Digitale informatieborden daarentegen, genereren veel meer aandacht. Zeker als de beelden bewegend zijn, kunnen deze schermen voor veel bekijks zorgen. Dit maakt het adverteren op deze borden ook aantrekkelijker. Tegelijkertijd geven veel omwonenden van deze borden ook aan dat ze het prettig vinden dat er vaker relevante meldingen op de borden te zien zijn. Dit zorgt voor meer betrokkenheid bij de buurt. De digitale informatieborden zijn dus zeer waardevol voor de omgeving en financieel gezien ook een hele interessante optie.

Interesse in onze digitale informatieborden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ons team helpt u graag verder met het realiseren van de beste digitale informatieborden en de beste weergave van de content op deze borden. Kies vandaag nog voor de digitale informatieborden van VUSP en laat u verrassen!

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?