Bewegwijzeringsborden

bewegwijzering bedrijventerrein

Zijn uw bewegwijzeringsborden niet meer van deze tijd? Of twijfelt u om door nieuwe borden te plaatsen uw merk zichtbaarder te maken? Wij van VUSP kunnen u daar uitstekend bij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bewegwijzering en reclameborden.

Wij bieden bewegwijzering aan voor zowel binnen als buiten en met onze jarenlange ervaring weten wij precies op welke manier wij u kunnen helpen! Ook heeft u de keuze om bewegwijzering te ontwerpen waarbij wij u kunnen ondersteunen. Wij maken diverse bewegwijzeringsborden en reclame borden voor uiteenlopende bedrijven.

Als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken!

digitaal informatiesysteem
toeristische bewegwijzering

WIJ ZIJN UW SPECIALIST IN BEWEGWIJZERINGSBORDEN

Met trots vertellen wij u dat wij sinds 1987 actief werkzaam zijn in het ontwerpen en onderhouden van bewegwijzeringsborden. Wij werken voor diverse gemeenten en bedrijventerreinen om iedereen de juiste weg te wijzen.

Wij werken met een klein maar deskundig team en kunnen al onze klanten voorzien van de beste service. Omdat wij onze service en onderhoud in eigen beheer houden kunnen wij snel schakelen wanneer er zich een probleem voordoet. Wanneer u het nodig vindt komen wij zo spoedig mogelijk langs bij u op locatie.

Ook wanneer u snel een monteur nodig heeft voor het vervangen van verlichting of het reinigen van deze systemen, staan wij graag voor u klaar. U, als klant, krijgt binnen ons bedrijf één vast aanspreekpunt dat voor een verbeterde en goede service zorgt. Zo weten wij direct met wie wij praten en u heeft altijd dezelfde persoon die u verder op weg helpt. Het contact tussen u en ons is altijd persoonlijk zodat alle partijen weten waar we het over hebben.

ONZE BORDEN IN VELE SOORTEN EN MATEN

Bewegwijzering is ruim aanwezig binnen ons assortiment, ook is het mogelijk om een bord op maat te laten maken. De borden kunnen zowel voor binnen in uw bedrijfspand, maar ook is het mogelijk om deze buiten te plaatsen. De bewegwijzeringsborden kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden om parkeergelegenheden aan te duiden, daarnaast wordt het ook gebruikt als verwijzing naar een ingang.

VERSCHILLENDE PRODUCTEN VAN VUSP

Wij verzorgen de bewegwijzeringsborden voor bedrijventerreinen, voor gemeentelijke voorzieningen, voor recreatieve voorzieningen en rotonde reclame. Kortom met VUSP wijzen wij u altijd de goede weg!

Wij van VUSP maken ook plattegronden van steden of dorpen in de vorm van een informatiekasten, dit is mogelijk in verschillende formaten. Andere voorbeelden van onze producten is een bord die de route richting een bedrijf aantonen, dit product kunnen wij leveren in zowel industriekasten, portalen als routeborden.

BEWEGWIJZERING OP MAAT

Ook plaatsen wij bewegwijzering voor binnen. Hierbij kunt u denken aan de bewegwijzering voor in ziekenhuizen of kantoorpanden om op deze manier bezoekers wegwijs te maken in een pand. Het materiaal, het ontwerp en de uitstraling kan in overleg met u worden ontworpen.

Door de mogelijkheden die VUSP biedt voor het ontwerpen van een eigen ontwerp, is het mogelijk om uw bewegwijzeringsborden een unieke uitstraling te geven. Op deze kunt u uzelf onderscheiden van de standaard bewegwijzering en gebruik maken van luxe bewegwijzering.

adverteren bewegwijzering
adverteren informatiekast

KOSTEN VOOR DE BORDEN

De kosten van de bewegwijzering zijn afhankelijk van vele factoren. Zo ligt het aan het ontwerp, het aantal borden die u wilt aanschaffen, de grootte en de locatie. Wanneer u de aanvraag heeft gedaan voor de bewegwijzering volgen eerst een aantal gesprekken.

Daarbij zijn er ook verschillende soorten borden verkrijgbaar. Dit kan uiteenlopen van digitale informatieborden, tot kleine wegwijsbordjes. De kosten van de bewegwijzering ligt er dus geheel aan wat u graag wilt. Dus bent u op zoek naar bewegwijzering? Neem dan gerust contact op zodat we samen op locatie over uw aanvraag kunnen praten.

Hierbij wordt er goed gekeken naar uw wensen en wordt er een ontwerp gemaakt voor uw bord(en). Vanaf dat moment gaat VUSP aan de slag en zal samen met u zoeken naar geschikte bewegwijzering en wordt er een plan opgesteld.

MATERIALEN VOOR DE BEWEGWIJZERING

Voor het maken van een bord gebruiken wij alleen hoogwaardig materiaal zoals kunststof en aluminium, ook voor speciale materialen kunt u bij ons terecht. De productie en het onderhoud van de bewegwijzeringsborden wordt door ons voorzien. Het directe klantencontact met u is een groot voordeel zodat wij goede service kunnen leveren en de keuze voor materiaal kunnen adviseren.

BEWEGWIJZERING DOOR HEEL HET LAND

Wij kunnen u ook verder helpen wanneer u wilt adverteren op onze systemen. Onze borden staan in meer dan 40 gemeenten door heel Nederland, van Groningen tot aan Zeeland. De bewegwijzering is daarbij geleverd in verschillende soorten en maten.

ADVERTEREN OP ONZE RECLAMEBORDEN?

Omdat onze bewegwijzering en reclameborden in meer dan 40 gemeenten staan kunnen wij altijd ergens in uw eigen buurt een reclame campagne starten gericht op uw bedrijf of een specifieke campagne.

Op deze manier is er altijd een reclame bord bij u in de buurt, waarbij u tegen een scherpe prijs direct in beeld bent van honderden mensen die dagelijks langs de reclame systemen rijden. Dat 24 uur per dag en het hele jaar door.

Als extra service maken wij uw advertentie of lichtbak uiting geheel gratis voor u op. Zodat u geen extra kosten hoeft te maken bij een reclamebureau. Zo is het nog voordeliger en makkelijker om uw onderneming op de kaart te zetten!

Neem contact met ons op voor meer informatie naar alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden, ook voor eventuele vragen kan u contact met ons opnemen.