Bewegwijzeringsborden binnen

VUSP is de specialist op het gebied van interne bewegwijzering voor gemeente en bedrijf

Wij maken voor diverse gemeente’s en bedrijven bewegwijzeringsborden voor binnen en buiten. U kent het wel de bordjes die in een ziekenhuis hangen om u de weg te wijzen naar de verschillende afdelingen. Veel van dit soort bordjes om de weg te wijzen maken wij van hoogwaardig materiaal. Met het aangeven van looproutes door middel van duidelijke signalering bent u uw bezoekers en uw medewerkers van dienst. U leidt hen via de kortste of meest strategische looproute naar afdelingen en specifieke ruimtes, zoals vergaderruimtes. Een uitvoering in huisstijl draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf, organisatie of instelling. Het aangeven van looproutes kan met behulp van bewegwijzeringsborden binnen of looproute’s.

In een groot gebouw kan het vaak even zoeken zijn voor u de juiste route heeft gevonden of de vergaderruimte waar u naar toe moet. Met onze interne bewegwijzeringsborden is het vinden van de juiste route snel en effectief. Ook zorgt het er voor dat u professioneel overkomt bij uw bezoekers van het pand. Eenvoudig vinden zij hun weg naar de persoon of afdeling die zij zoeken. Voor uw medewerkers betekent het rust en overzicht op de werkvloer. Systemen voor bewegwijzering zijn vaak uitgevoerd in glas, kunststof, rvs, aluminium, of hout. Naast deze systemen kunnen we in eigen productie een maatwerk ontwikkelen, of uw eigen ontwerp uitvoeren. Naast interne bewegwijzering is bewegwijzering buiten het pand net zo belangrijk om de route aan te geven naar het bedrijf toe.

PLATTEGRONDEN EN ANDERE SYSTEMEN VOOR INTERNE BEWEGWIJZERING

Ook binnen in kantoorgebouwen, zorginstellingen of grote winkels is het belangrijk om de bezoekers de juiste weg te laten vinden. Door op logische plekken plattegronden en duidelijke bewegwijzeringsborden te plaatsen, raken bezoekers nooit de weg kwijt. Zo wordt het mogelijk om ze een route te laten afleggen die hen ofwel het snelst op bestemming brengt of die ze langs alle artikelen in de winkel laat lopen. Welk doel deze bewegwijzering ook heeft, VUSP denkt met u mee en zorgt voor een prettige en duidelijke inrichting van interne route’s. Wij werken met een klein team, dit maakt het mogelijk om u als klant persoonlijk te kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden die wij voor u binnen het bedrijf hebben.

DIGITALE BEWEGWIJZERING EN RECLAME BORDEN

Het digitale systeem wordt in Nederland geproduceerd en is zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige materialen en voorzien van de nieuwste technieken. De content is volledig op afstand te monitoren, zodat de actuele status van het scherm 24/7 bijgehouden wordt. Onderhoud en service wordt hiermee adequaat uitgevoerd, zodat u hier weinig of geen hinder van zult ondervinden. Met deze onderscheidende kenmerken bieden wij u een betrouwbaar systeem welke uitermate geschikt is voor uw boodschap. Wij staan altijd klaar voor u en zolang u het kunt bedenken, kunnen wij het voor u maken. Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?