Bewegwijzering

Het is belangrijk dat wanneer iemand een bepaalde route aflegt de eindbestemming gevonden wordt. Hiervoor is informatie noodzakelijk. Deze informatie moet op het juiste moment, op de juiste bestemming aanwezig zijn.

Zo is het belangrijk dat een weggebruiker veilig gebruik kan maken van bepaalde wegen. Iedere gemeente moet dus beschikken over de juiste bewegwijzering. Maar ook binnen in bijvoorbeeld een kantoren pand is het belangrijk dat iemand in staat is om zelfstandig zijn of haar bestemming te vinden.

Interne bewegwijzering
interne bewegwijzering

BEWEGWIJZERING BINNEN

Voor binnen in bijvoorbeeld een kantoorpand, een ziekenhuis of een bibliotheek is het belangrijk dat de bewegwijzering op orde is. De bewegwijzering voor binnen is totaal anders dan de wegwijzers voor buiten.

De wegwijzers die binnen worden aangebracht kunnen gemaakt worden van verschillende materialen en geleverd worden in verschillende vormen. Die inhoud en vormgeving kan geheel naar eigen smaak en vorm worden ontworpen.

Ontwerp van de bewegwijzering

Bij het ontwerpen van deze bewegwijzering wordt er altijd rekening gehouden met alle Nederlandse wettelijke vereisten. Of het nu gaat om kleine stickers op de muren die lokalen aanwijzen of grote wegwijzers in centrale hallen – VUSP kan het allemaal leveren.

Wegwijzers die passen bij uw interieur

Het is ook erg logisch als u wenst dat de wegwijzers in een ruimte binnen passen in het interieur. Daarmee kunnen wij u ook helpen zoeken en bepalen wat het beste is! Online kunt u al veel vinden over onze producten. Maar ziet u niet wat u graag zou willen? Dat is geen enkel probleem! Wij nemen graag de tijd voor u om samen tot een eigen en passend ontwerp te komen.

Bewegwijzering op maat

Als u graag wegwijzers wilt hebben die binnen uw interieur past dan plannen wij graag een afspraak met u in! Het land doorreizen is geen enkel probleem. Wij willen graag zien hoe onze wegwijzers deel uit gaan maken van uw interieur.

VUSP kan wegwijzers voor binnen bij u leveren. Wilt u graag een bord voor bij een modern interieur? Geen probleem! Wilt u liever wegwijzers voor bij een industrieel interieur? VUSP regelt het voor u!

BEWEGWIJZERING VOOR BUITEN

Niet alleen binnen, maar ook buiten is bewegwijzering van belang. Weggebruikers moeten in staat zijn een bedrijf makkelijk te kunnen vinden om geen gevaar of onrust te veroorzaken in het verkeer. Daarom is het belangrijk dat een bedrijventerrein is voorzien van borden met de juiste informatie. Wanneer er borden langs de weg worden geplaatst zal dit ook zorgen voor een betere bekendheid van uw bedrijf.

Bescherming voor de bewegwijzering

De bewegwijzering die buiten wordt gebruikt wordt natuurlijk blootgesteld aan de verschillende weersomstandigheden in Nederland. VUSP neemt daarom extra maatregelen ter bescherming van de borden. Dit om er voor te zorgen dat ook op langere termijn de wegwijzers nog gebruikt kunnen worden.

Nieuwe borden nodig?

Heeft u al jaren lang wegwijzers op uw terrein maar heeft u de behoefte om nieuwe wegwijzers borden aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op. Uw oude bewegwijzering in een nieuw jasje steken is voor ons geen probleem. VUSP helpt u ten alle tijden graag met het ontwerpen van nieuwe bewegwijzering.

Onderhoud aan de bewegwijzering

Alle bewegwijzering die buiten gebruikt wordt zal ten alle tijden (als u dat zou willen) ook door ons worden onderhouden. Vanaf het moment dat u besluit de bewegwijzering voor buiten aan te schaffen starten wij met het uitwerken van een concreet plan.

Bewegwijzering op de bestemming

Wanneer u er voor kiest om in de openlucht bij uw bedrijf te kiezen voor wegwijzers zullen wij een compleet plan uitwerken. In dit plan zal de complete omgeving van het bord betrokken worden. Dit om er voor te zorgen dat de bewegwijzering die gebruikt wordt ook daadwerkelijk opvalt bij langsrijdend verkeer.

Bewegwijzering van VUSP

Wij komen graag direct bij u langs om advies en voorbeelden te kunnen geven. Zodat u een uiteindelijke keus kan maken tussen de verschillende soorten bewegwijzering.

ALLE WEGWIJZERS OP STRAAT

In Nederland is het voor iedere gemeente belangrijk dat de bewegwijzering, verkeersborden en andere nodige informatie op de juiste manier wordt overgedragen. Een goede bewegwijzering is noodzakelijk voor een goede en snelle doorstroom in het verkeer. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Een goede doorstroming in het verkeer zorgt voor een verbetering van de verkeersveiligheid.
  • Het bevordert het straatbeeld positief; overzichtelijk en ordelijk.
  • Een positieve invloed op het aantrekken van bijvoorbeeld nieuwe bedrijven of inwoners.
informatiekast
bedrijventerrein portaal route bewegwijzeringsborden buiten
portaal industrie bedrijfsnaam

BEWEGWIJZERING BESTELLEN

Wilt u graag bewegwijzering op uw terrein? Dan kunnen wij dat zeker voor u plaatsen! Daarnaast is het ook mogelijk om zelf borden of stickers te plaatsen. U kunt dan de gewenste producten bepalen in ons online assortiment. VUSP zal dit dan graag bij u komen brengen.

Bewegwijzering zoals u dat wenst

Vele van onze klanten kiezen voor de makkelijkste manier. Dat is de bewegwijzering bij ons bestellen en deze bepalen dan dat wij dit bij hen mogen komen afleveren. Op deze manier bent u er zeker van dat de bewegwijzeringsborden geplaatst worden op de juiste plek en op de juiste hoogte. Een kleine afwijking van het plan kan er al voor zorgen dat de bewegwijzering minder opvalt en dus het doel missen.

VUSP zorgt altijd voor gedetailleerde plannen waarin alle benodigde aspecten worden opgenomen. Bestel dus gerust uw bewegwijzering, en weet precies waar u aan toe bent.

TOTALE ONTZORGING

Met ons complete plan voor uw bewegwijzering nemen wij een groot deel van uw zorgen weg. Van advies, inhoud, pictogrammen tot aan de gehele plaatsing regelen wij alles voor u.

Onze adviseurs zorgen vanaf het eerste contact voor een overzichtelijk plan van aanpak. Hierbij zullen voorbeelden worden gegeven en kunt u verschil zien tussen de verschillende soorten bewegwijzering die wij aanbieden. De inhoud, de vorm en het complete ontwerp wordt samen met u ontworpen zodat u van alles op de hoogte bent.

Montage van de wegwijzers

Nadat de voorbeelden zijn doorgenomen wordt het uiteindelijke ontwerp van uw bewegwijzering gecontroleerd en ontworpen. Hierna vind de montage plaats. Wij zullen de bewegwijzeringsborden plaatsen door heel Nederland. Ook zullen wij regelmatig langs komen om het onderhoud van de bewegwijzering uit te voeren. Dit gaat geheel conform het onderhoudsplan.

Bij veranderingen of aanpassingen van de omgeving of deelnemende bedrijven staan wij klaar om dit snel aan te passen.

SPECIALIST IN BEWEGWIJZERING

Met ruim 30 jaar ervaring en de vele projecten die we hebben gerealiseerd, mogen we ons specialist noemen op het gebied van bewegwijzering. Gekenmerkt door een professionele werkwijze voor het beste eindresultaat van onze borden. Dat is wat u kunt verwachten.

Onderhoud aan de bewegwijzering

Uiteraard blijven we u ondersteunen bij het continueren van de gekozen visie. Bij beschadiging aan een onderdeel van de bewegwijzering zorgt VUSP ervoor dat deze binnen 24 uur is hersteld. Is de schade zo ernstig dat de reparatie niet ter plaatse kan worden uitgevoerd, wordt het onderdeel verwijderd en zo spoedig mogelijk vervangen.

Als u kiest voor VUSP heeft u nergens geen omkijken meer naar!

 

 

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?