Bewegwijzering

Het snel en makkelijk kunnen vinden van een route op basis van de beschikbare informatie om daarna de route af te leggen totdat de bestemming is bereikt is belangrijk. Hierbij is het verstrekken van de juiste informatie op het juiste moment en de juiste plaats bepalend. Deze informatie wordt gecommuniceerd via een duidelijk bewegwijzerings-systeem op de route. Een kwalitatief goede bewegwijzering is noodzakelijk voor een goede en snelle doorstroming in het verkeer. Dit heeft natuurlijk een aantal grote voordelen: 

Een goede doorstroming met hierdoor een aanzienlijke verbetering van de verkeersveiligheid.

Een overzichtelijk en ordelijk straatbeeld.

Een positieve invloed op het aantrekken van nieuwe bedrijven en/of inwoners.

  Interne bewegwijzering
  interne bewegwijzering

  BEWEGWIJZERING BINNEN

  Bewegwijzering binnen in bedrijven en gebouwen is een vak apart. De wegwijzers kunnen namelijk van verschillende materialen en in verschillende vormen geleverd worden. Of het nu gaat om kleine stickers op de muren die lokalen aanwijzen of grote bewegwijzeringsborden in centrale hallen – VUSP kan het allemaal leveren. Bij binnen bewegwijzering houden wij er uiteraard ook rekening mee dat er aan alle wettelijke vereisten voldaan wordt. Doordat we alle soorten systemen kunnen leveren, zorgen we er ook altijd voor dat deze als een verlengstuk van het interieur functioneren. Door een naadloze overgang tussen de borden en de rest van het interieur, valt de bewegwijzering binnen precies genoeg op om mooi te blijven en tegelijkertijd duidelijk aanwezig te zijn. De mogelijkheden bij VUSP zijn eindeloos, vraag dus zeker eens voorbeelden op van hetgeen we allemaal kunnen. Wilt u liever meteen een compleet plan van aanpak in uw huisstijl ontvangen? Ook dat is mogelijk. In dat geval komen we graag bij u langs om de stijl te bekijken en te inventariseren hoeveel bewegwijzering er bij u binnen nodig is. Aan de hand daarvan kunnen wij u een passend voorstel doen.

  informatiekast
  bedrijventerrein portaal route bewegwijzeringsborden buiten
  portaal industrie bedrijfsnaam

  BEWEGWIJZERING BUITEN

  Niet alleen binnen, maar ook buiten is bewegwijzering van groot belang. Zonder goede bewegwijzering weten klanten (en de postbode) niet waar ze zijn moeten om bij uw bedrijf te komen. Naast bewegwijzering buiten bij uw eigen gebouw, levert VUSP ook bewegwijzering voor industrieterreinen. Zo wordt uw bedrijf extra goed vindbaar. De systemen buiten komt bloot te staan aan de Nederlandse weersomstandigheden. VUSP neemt dan ook extra maatregelen ter bescherming van de borden, zodat deze voor langere termijn goed bruikbaar en leesbaar blijven. Daarnaast doen wij ook onderhoud aan bewegwijzering buiten. Alle bewegwijzering die u buiten wilt plaatsen, of dit nu bij uw gebouw of op een industrieterrein is, werken we uit in een compleet plan. Hierdoor weet u precies wat waar geplaatst zal worden. De directe omgeving wordt uiteraard in het plan geïntegreerd, zodat er een goede aansluiting ontstaat en de bewegwijzering buiten goed opvalt. Hierdoor bent u met de bewegwijzering van VUSP klaar voor de toekomst. Onze bewegwijzeringsborden gaan jaren mee en vergen zeer weinig onderhoud. Hierdoor blijven de kosten laag.

  BEWEGWIJZERING BESTELLEN

  Heeft u bewegwijzering nodig en wilt u die graag laten plaatsen? Dan is VUSP u natuurlijk graag van dienst. Ook is het mogelijk om de borden of stickers zelf te plaatsen. U bestelt dan de gewenste materialen bij ons, die wij vervolgens aan u zullen uitleveren. De meeste klanten kiezen echter voor gemak en laten de bestelde bewegwijzering ook door ons plaatsen. Hierdoor weet u ook zeker dat het bewegwijzeringsplan volledig wordt nageleefd en dat alles op de juiste plaats en de juiste hoogte komt te hangen. Een kleine afwijking van het plan kan er al voor zorgen dat de borden minder opvallen en dus hun doel missen. VUSP zorgt altijd voor gedetailleerde plannen waarin alle benodigde aspecten worden opgenomen. Bestel dus gerust uw bewegwijzering, weet precies waar u aan toe bent.

  TOTALE ONTZORGING

  Middels ons plan ontzorgen wij u compleet met uw bewegwijzering. Van advies tot montage, u kunt altijd op ons rekenen. Onze adviseurs zorgen voor een helder en overzichtelijk plan van aanpak, ook bij complexe situaties. Na een gedegen inventarisatie stellen we het bewegwijzeringsplan op en maken ontwerpen voor de borden in uw huisstijl of met de kenmerken van uw organisatie. Na de controle volgt de productie waarna we de montage op locatie verzorgen. Verder onderhouden we de door ons geleverde bewegwijzering conform het onderhoudsplan. Bij veranderingen of aanpassingen van de omgeving of deelnemende bedrijven staan wij klaar om dit snel aan te passen.

  SPECIALIST IN BEWEGWIJZERING

  Met ruim 30 jaar ervaring en de vele projecten die we hebben gerealiseerd, mogen we ons specialist noemen op het gebied van bewegwijzering. Gekenmerkt door een professionele werkwijze voor het beste eindresultaat. Dat is wat u kunt verwachten. Uiteraard blijven we u ondersteunen bij het continueren van de gekozen visie. Bij beschadiging aan een onderdeel van de bewegwijzering zorgt VUSP ervoor dat deze binnen 24 uur is hersteld. Is de schade zo ernstig dat de reparatie niet ter plaatse kan worden uitgevoerd, wordt het onderdeel verwijderd en zo snel mogelijk vervangen. Als u kiest voor VUSP heeft u nergens geen omkijken meer naar!

  Chat openen
  1
  Kunnen wij u ergens mee helpen?